Beeldhouwlessen

BEELDHOUWLESSEN IN STEEN

BEELDHOUWLESSEN IN STEEN

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

TECHNIEK ... MAAR OOK INHOUD

TECHNIEK ... MAAR OOK INHOUD

DE BEELDHOUWSCHOOL

DE BEELDHOUWSCHOOL


Beeldhouwlessen
In de beeldhouwles deel ik mijn passie voor het beeldhouwen in steen.
Bovendien vind ik het belangrijk door te geven wat ik gedurende vele jaren aan kennis over beelden en beeldhouwkunst, materiaal en techniek heb geleerd.
Ik vind het bijzonder om samen met een cursist uit te zoeken waarom juist dat beeld gemaakt moet worden en hoe je dat zo goed mogelijk kunt doen. 
Elke cursist wordt gedurende het hele proces begeleid: van bedenken van een beeld,  maken van een schets,  kiezen van een geschikte steen, aftekenen,  hakken tot en met afwerken.  Wanneer het beeld klaar is wordt het een tijdje in onze permanente tentoonstelling in de etalages geplaatst.

Iedereen is welkom
Zowel beginners, als ver gevorderden kunnen leren in mijn lessen en elke cursist wordt op haar of zijn eigen niveau begeleid.


Waar en hoe kom je er?

Mijn beeldhouwlessen in steen zijn in dé Beeldhouwschool onder de Bogen in het centrum van Amsterdam.
Het adres is Tussen de Bogen 39/41, 1013JB Amsterdam.
De Beeldhouwschool bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer want de stadbussen 18, 21 en 22 stoppen voor de deur.

Wanneer
De lessen zijn op maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend van 10 tot 12.30 uur en op vrijdagmiddag van 1.30 tot  4 uur. Het zijn doorlopende lessen en dus kun je gedurende het hele jaar inschrijven.
Belangstelling? Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij.

 

 

Algemene Voorwaarden Lessen