Nieuwe website

Schermafbeelding 2016-09-01 groot

Ik wilde als beeldhouwer graag een website die op alle apparaten goed te zien zou zijn en begon zo’n kleine 2 jaar geleden met het bouwen daarvan. Dat bouwen van websites vind ik heel leuk, maar het moet wel altijd ’tussen de bedrijven door’ gebeuren. Want een uurtje om iets uit te zoeken is niets en meestal zijn er in mijn dagelijkse leven geen uurtjes ‘over’. Dus bouwde ik tijdens vrije dagen en vakanties. Maar…door gebrek aan kennis, ervaring en vooral ook met een behoorlijk eigenwijs hoofd, rommelde ik tot december verleden jaar zonder enig echt resultaat door. Frustrerend? Reken maar! Ten einde raad mailde ik in december een echte websitebouwer die ik ken omdat hij de site had gebouwd voor één van de stichtingen waarvan ik lid ben. Hij zei: doe het zelf en doe het in WordPress. Dat kun je wel. Ik bedacht gelukkig toen, dat ik dat weliswaar uiteindelijk zou kunnen maar dat de weg van ’trial and error’ wel weer een heel lange zou worden en zocht een cursus.
Die vond ik. En ik schreef me in bij wpress cursus  en bezocht gedurende drie hele dagen de workshops WordPress, bij Sjoerd van Heummen. De beste en geduldigste trainer van het jaar. Ik genoot van de lessen, temeer omdat ik het als docent intussen heerlijk vind zelf  ’s in de schoolbank te zitten.
Met het geleerde ben ik  vanaf januari van dit jaar ’tussen de bedrijven door’ aan het werk gegaan met als resultaat nu:  deze heel nieuwe website, die nu ook op een smartphone of tablet ook goed te zien is.
Ik ben trots.  Trots op de website maar ook omdat ik mijn eigenwijze hoofd eventjes aan de kapstok heb kunnen hangen en lessen heb genomen.  Natuurlijk zullen er nog zaken moeten verbeteren. Zal alles nog niet meteen goed werken. Maar…..hij is klaar en is deze week online gegaan. Dank aan Sjoerd van Heummen en aan Harco Rutgers.
Ik nodig je van harte uit rustig rond te kijken.  Veel plezier.

Share This: