Beeldhouwlessen

BEELDHOUWLESSEN IN STEEN

BEELDHOUWLESSEN IN STEEN

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

TECHNIEK ... MAAR OOK INHOUD

TECHNIEK ... MAAR OOK INHOUD

DE BEELDHOUWSCHOOL

DE BEELDHOUWSCHOOL

Beeldhouwlessen in steen die ik begeleid in dé Beeldhouwschool onder de Bogen in Amsterdam zijn op maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend van 10 tot 12.30 uur en op vrijdagmiddag van 1.30 tot 4 uur.
Het zijn doorlopende lessen en dus kun je gedurende het hele jaar inschrijven.
De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen is welkom.

Belangstelling? Er zijn vanaf 1 oktober 2018 nog enkele plaatsen vrij.

Dé Beeldhouwschool is gevestigd in het centrum van Amsterdam op loopafstand van het Centraal Station. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De buslijnen 18, 21 en 22 hebben een halte voor de deur.

Dé Beeldhouwschool werd in 1999 opgericht door de beeldhouwers Da van Daalen,  July Wickel en door mijzelf, Marianne van den Heuvel.
Wij zijn alle drie docent aan de Beeldhouwschool Amsterdam. Het docententeam later versterkt door de beeldhouwer Henny van Grol en vanaf oktober 2018 zal de beeldhouwer Bert Bisperink onze gelederen komen versterkten.
Op de blog pagina ook informatie over het vijftien jarig bestaan van dé Beeldhouwschool Amsterdam en hoe dat gevierd werd met het ‘pilaren project’.
Het ‘pilaren project’ resulteerde  in de tentoonstelling ‘BeeldBepaald‘,  die van 19 oktober tot en met 26 november 2016 te zien was bij Kunststichting HazArt in Soest. Op deze expositie waren 139 beelden gemaakt door 93 cursisten te zien. Een diashow en een filmpje gemaakt door RTV Baarn zijn op de blog pagina te zien.